Ladda hem gratis: Mitt mastersarbete på högskolan för Scen och Musik är klart!

Microsoft Word - 6 BER€TTAREN INNEHLL kopia.docx

Nu. Är. Det. Äntligen. Klart.

!  !  !

Under två års tid har jag svettats, svurit och utsatt mig för allt möjligt hemskt och obekvämt (ja jag har ju haft ganska kul också förstås) för att genomföra mitt mastersarbete på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Det undersökande arbetet började med temat “monster i offentliga rum” men det var bara början på en stundtals galen resa i självkännedom och växande.En serie performances och experiment i olika publika rum (TV, spårvagnen, gator och torg och konstgallerier) har bidragit till en kunskapsproduktion som nu har skrivits ner i sammanlagt fyra häften och ett antal lösa “brev”.

Här nedan har jag laddat upp hela mitt skriftliga mastersarbete och man får gärna ladda ner det gratis från sidan. Jag uppskattar också feedback eller tankar om det jag undersöker eller om konst i stort. Mycket nöje! 🙂

4 Freïs Mastersarbete
(OBS det är en zip-fil som är lite över 200 mb på grund av bilderna, kan ta lång tid att ladda)

Illustrationer är gjorda av Jakob Leijonhielm

Exempelsidor:

Microsoft Word - REGLER.docx

Microsoft Word - REGLER.docx

Microsoft Word - REGLER.docx

Microsoft Word - V€RLDEN.docx

Microsoft Word - V€RLDEN.docx

Microsoft Word - V€RLDEN.docx

Microsoft Word - 6 BER€TTAREN INNEHLL kopia.docx

Microsoft Word - 6 BER€TTAREN INNEHLL kopia.docx

Microsoft Word - 6 BER€TTAREN INNEHLL kopia.docx

Microsoft Word - Nexus-4.docx

Microsoft Word - V€RLDEN.docx

 

You Might Also Like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.