Hej!
Jag heter Beau Prins-Frei Glorifons St-Barbara Sacrélicorne Maxpaon Caspar Melchior Baltazar Konstantin August Konrad Otto Jean-Seraphine von Fräähsen zu Lorenzburg… …Men det går bra att säga Frei 😉 

Jag är utbildad koreograf med en Bachelor of Arts från LABAN (London) – ett universitet för samtida konstnärlig dans. 2014 avslutade jag mina masterstudier vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Temat för det undersökande arbetet var “Monster, Motstånd, Makt och Magi” – att gestalta det monstruösa i offentliga rum. Utöver det har jag gjort några ytterligare vändor till universitetet för att hämta inspiration och fräscha perspektiv på konstnärlig forskning och konst i offentligheten. Idag arbetar jag som författare, performancekonstnär och heraldiker. Sedan 2014 är jag också furste över mikrofurstendömet Lorenzburg – världens vackraste och bästa plats!

Min egen resa in i konstens och kulturens kalejdoskopiska värld började nog, som för så många andra som växte upp på 80talet, med Femböckerna, Enid Blyton och Astrid Lindgren. Sedan åkte jag dit på tyngre grejer såsom Tolkien, Adelskalendern och rollspelet “Drakar och Demoner”. Idag sitter jag fast i kulturträsket och allt hopp om förlösning är förbi! 

Kolla gärna in mitt cv om du har tråkigt en regnig dag