En trollformel för att binda Sverigedemokraterna!

En trollformel för att binda Sverigedemokraterna så att de faller på sina egna grepp.

Klicka på Länken så kan du spara och skriva ut PDFen. Klipp ut och klistra fast tarotkortet “Tornet” från PDFen: En trollformel att binda Sverigedemokraterna så att de faller på sina egna grepp

Denna trollformel binder Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna så att de faller på sina egna grepp av arrogans och fulspel. Trollformeln är inte avsedd att skada någon, enbart påskynda förloppet så att de dåliga gärningar och ord som SD och deras medlemmar ägnar sig åt fort ska uppdagas och väcka avsky. Läs igenom hela ceremonien noga och flera gånger innan du utför den. Du kan ändra, lägga till eller dra ifrån så mycket du vill och upprepa så ofta du vill.

Bra datum eller andra dagar: varje 13:e dag i månaden. Varje lördag. Varje dag efter fullmåne fram till nymåne. Och naturligtvis dagen före tiksdagsvalet! Lycka till

Du behöver

 1. En bild av Jimmie Åkesson, gärna tillsammans med flera Sverigedemokrater.
 2. Tarotkortet ”Tornet”, eller skriv ut bilden i det här dokumentet och klistra fast på lite kartong.
 3. En liten skål fylld ordentligt med sand eller salt på vilket ligger ett tänt Rökelsekol (finns online eller i ”new age” butiker).
 4. Svavelpulver (finns på Panduro) och ev. Asafoetidakåda (kolla hälsokost eller asiatiska butiker).
 5. En svart fjäder (kan väljas bort).
 6. Liten skål med vatten.
 7. Liten skål med salt.
 8. Ett tänt rött ljus i en ljusstake.
 9. Ett otänt svart ljus i en stabil ljusstake.
 10. En nål eller spik, helst en gammal och rostig om det finns.
 11. Svart salt.

Svart salt

Svart salt är en urgammal metod för att binda eller fördriva det onda. Här är ett recept. Lägg allt i en mortel och mal till ett fint pulver. Alternativt lägg det på en plan yta och ”mal” med baksidan av ett glas.

 • 2 delar havssalt.
 • 1 del avskrap från en gammal stekpanna eller kittel.
 • En del av askan av SD’s valannonser, flyer, folder eller annat kampanjmaterial. Det går också bra att printa ut deras partiprogram från hemsidan.
 • 1 del finmalen svartpeppar.
 • En nypa gravmull om du har (kan uteslutas).
 • En nypa pulvriserat kol från ett träd som träffats av blixten (kan uteslutas).

Ceremonin

 1. Lägg bilden av Jimmie Åkesson på en arbetsyta där du kan lämna allt orört i några timmar: ett bord, ett golv eller liknande
 2. Ta det otända svarta ljuset och rista in med den rostiga spiken följande urgamla trollformel för att göra en fiende svarslös:

Aglaria Pidhol Garia Ananus Quepta

Ställ ljuset ovanför (inte på) bilden av Jimmie.

 1. Strö svart salt i en cirkel runt föremålen du lagt ut.
 2. Tänd det röda ljuset och för några gånger i en medsols cirkel runt objekten du lagt ut. Upprepa samtidigt, ”Med eld förbränner jag allt förtorkat”.
 3. Lägg svavel eller svavel/ asafoetida-blandingen på rökelsekolet och använd fjädern för att föra rök över objekten samtidigt som du upprepar några gånger: ”Med luft blåser jag bort allt förbrukat”. OBS Se till att ha god ventilation, det kommer att RYKA och STINKA.
 4. Ta upp vattenskålen och stänk över det du lagt ut samtidigt som du upprepar några gånger: ”Med vatten sköljer jag bort allt orent”.
 5. Ta upp skålen med salt och strö över objekten medan du upprepar: ”Med jord begraver jag allt dött”.
 6. Tag upp tarotkortet ”Tornet” och håll det med högerhanden i den övre änden av kortet. Håll fram kortet som ett ”vapen” mot föremålen du lagt ut och föreställ dig hur det kommer ut blixtar genom kortet och hur de träffar SD-partiet och klyver det i tusentals bitar. Upprepa följande variant av en urgammal trollformel med stor koncentration under ett antal minuter:

”Vart skall du gå, du Slemme Jimmie?
Jag skall gå och vinna valet!

Ha, det förbjuder jag dig!
Du skall gå till det vatten där ingen ror,
och till den skog, där ingen bor,

Och under en jordfast sten, 

där kan du sitta och kvida!”

 1. Lägg kortet med rätta sidan upp ovanpå bilden av Jimmie och hans anhang:

 1. Tänd det svarta ljuset med hjälp av det röda och ställ på de två bilderna medan du säger ”Nu blir det som jag vill” och sedan stampar du tre gånger hårt i golvet/ marken eller klappar högt tre gånger i händerna för att avsluta trollformeln.
 2. Låt det svarta ljuset brinna ut.

 

Bonusmaterial, förslagsvis för någon av herrarna Åkesson, Jomshof, Söder etc:

Att göra så att någon får diarré

Tag en taggig granekvist och laga av den en ring genom att binda ändarna samman med tjock svart tråd. Tjärad eller beckad tråd är bäst, om det finnes. Skriv uppå ett pappir namnet på den som hemsökas skall och bind det vid ringen. Förrätta dina behov genom graneringen alltmedan du upprepar namnet på den som skall drabbas av rännskita, så skall det genast bli så.

You Might Also Like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.