Adjutant sökes att medverka på en konferens i Vilnius 7-10 mars 2019

H.S.H. Prins Freï kommer förhoppningsvis att medverka på NSU (Nordic Summer University: tema Heterotopia) en konferens om konstnärlig forskning i Vilnius – Litauen i mars 2019, och vi söker nu en adjutant/ hovdam/ som kan tjänstgöra som högra hand och allt-i-allo för Prins Freï. Adjutanten är en viktig medarbetare för varje kunglig person och stor vikt läggs vid personlig kemi och lämplighet. Hen behöver vara bekväm i dräkt eller kostym och ha ett professionellt förhållningssätt till sina uppgifter.

Furstendömet Lorenzburg betalar måltider, resa och uppehälle tur och retur från Göteborg. Den tjänstgörande adjutanten behöver ha mycket goda färdigheter i engelska, och vara lyhörd och bekväm i sociala situationer. Ansökande med bakgrund inom konst, teater, lajv eller artisteri kan ha förtur. Uppdraget kommer att kräva en kortare introduktion till hovstatens organisation, hovetikett samt  inskolning i Prinsens arbetssätt.
.
Senaste ansökningsdatum 8 oktober 2018. Ansök med personligt brev till Riksmarskalk Carl Svantesson på riksmarskalk[snabel-a]lorenzburg.org.
På nådigt uppdrag av H.S.H. Furst Freï,
Carl Svantesson – Riksmarskalk

You Might Also Like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.