Hej!
Jag är Beau Freï Jean-Seraphine Caspar Melchior Baltazar August Grlorifons Maxpaon Astrophant Excelsior Sacrélicorne Chrismagnus von Fräähsen zu Lorenzburg… …Men det går bra att säga Freï 😉

Jag är utbildad dansare och koreograf med en Bachelor of Arts från LABAN (London) – ett universitet för samtida konstnärlig dans. 2014 avslutade jag mina masterstudier vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Temat för det undersökande arbetet var ”Monster, Motstånd, Makt och Magi” – att gestalta det monstruösa i offentliga rum.

Min ingång till konsten är mer mytisk än politisk. Leken, ritualen, kroppen och ordet är viktiga komponenter i det egna kreativa arbetet. Jag utför också konstnärliga uppdrag på beställning och utöver det även åt föreläsningar, undervisning och skrivande. Jag brinner för humaniora och bildning och jag ser nog mig själv lite som en sekulär hbtq-aktivist. Jag råkar också vara Prins av en pytteliten europeisk nation. Därför handlar mycket av mitt konstnärskap även om att gestalta furstlig kitsch i rörelse, text och bild.

wappen