#Heraldik – ”Plocka upp skräpet, Svinpälsar”

Det har kommit till min kännedom att miljöstationen på Fogdemyrsgatan i mikronationen Lorenzburg (stadsdelen Lorensberg i Karlstad) inte används på ett respektfullt sätt. Någon anonym svinpäls har grisat ner på sådant sätt att jag, som Prins, ser mig nödgad att ingripa genom lite varnande heraldik. Här ett talande vapen som bör avskräcka den lataste sop-marodör:

”I blått fält en naturfärgad arm hållande en stridsyxa med skaft av guld och blad av silver, en post av guld med en störtad röd pil pekandes på en naturfärgad trätunna och ovan pilen en sten i blått. Skölden avdelas av en stam i silver med en post i rött. Hela stammen belagd med ett semy-mönster av droppar på så sätt att den röda delen överlagts med silverdroppar och den silverne delen med röda droppar.”

You Might Also Like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.