Lång retreat

Kära vänner, fiender, fans, motståndare, kritiker och andra

Prinsesspartiet kanske har verkat tappa bettet på senare tid? Sanningen är den att jag har ägnat mig åt en längre periods ”medie-fasta” då jag kopplat ner mig, kopplat bort och kopplat av från internet så mycket som möjligt. Fina Glosor och Visdomsord som publicerats är resultatet av ett stort antal tidsinställda poster som ligger och väntar. Detta för att åtminstone bjussa på någonting under min bortavaro.

Jag är så sakteliga på väg tillbaka till en mer regelbunden internet-närvaro och det innebär också flera, förhoppningsvis, lite mer intressanta och personliga inlägg framöver. Jag måste dock slå ett slag för att välja lite radiotystnad emellanåt. Bortavaron från nätet har varit väldigt skön! När jag kopplar ner mig från internet så träder min vardag och mina fysiska omedelbara omgivningar fram desto tydligare. Jag blir mer närvarande i mina relationer och i mig själv. Resultatet blir en välbehövlig återkoppling inåt.

Jag passade på att åka bort till familjens lilla hermitage i hjärtat av Värmland. I ensamhet och i tystnad får jag fatt på den inre rösten som liksom bara, på något mirakulöst sätt, vet bäst vad jag behöver. Det behöver nu inte alltid krävas så drastiska åtgärder som att åka ut i urskogen för att få lite lugn och ro. Det går säkert bra att koppla ner även om man stannat kvar i civilisationen. Kanske har jag ett, tillsynes i vårt hektiska samhälle, perverst behov av total ensamhet ibland men jag upplever att det är grundligt läkande för själen att slippa ifrån allt ett tag. Nu är jag på väg tillbaka så spetsa öronen och på med pincenéerna så ska det nog komma något läsvärt här på bloggen framöver!

Med fast mark under fötterna och snart på återseende:

F rosa

You Might Also Like