Nörd Galore för regniga dagar

Molnen hopar sig och det är bara att säga ajöss till drömmarna om att åka ut till havet idag. Vad passar då bättre än att brygga sig en go’ kopp te och spana in nördig science-fiction på TV? Jag har följt säsong ett av ”Defiance”, en postapokalyptisk äventyrsserie med mystika övertoner.

Defiance-banner

Okej, rymdisarna är omotiverat antropomorfa och fantasilösa à la Star Trek men jag gillar’t. Skaparna har gått längre än vanligt i sina försök att porträttera utomjordisk hederskultur och replikerna kryddas med trovärdiga inslag av språk från yttre rymden. Har ni tråkigt en regnig dag så tycker jag gott att ni kan bulla upp med nåt fettbildande och avverka hela första säsongen i ett svep. De som vill ”Go all in” kan prova spelet som också lanseras samtidigt med serien, men där får ni lämna stigarna som Prinsesspartiet trampat upp för jag har inte provat att spela själv.

Live long and prosper

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

You Might Also Like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.