Foträtt dekadens

Jag sitter och myser med nya herrtofflorna från Shipton & Heneage. Säga vad man vill men Engelsk handgjord elegans slår det mesta! För vem vill inte stoppa fötterna i ett par handsydda sammetstofflor med silkesbrodyr? Att insidan är sildenklädd och vadderad gör toffeln stadig och mjuk som en dröm.

bild-1

Silverljusstakarna är putsade och lilla antika kinavasen är preparerad med nyplockad pors som doftar ljuvligt i våningen. Jag slänger upp fossingarna på bordet och väntar på att maken ska pallra sig till tv-soffan så vi kan smaska loss på kål och linssoppan som jag svängt ihop.
Bon apetit önskar toffelhjälten

Freï von Fräähsen zu Lorenzburg

You Might Also Like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.